Benz Rioolservice

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9983!

Bent u op zoek naar een erkend rioleringsbedrijf? U kunt bij ons terecht voor al uw rioleringsproblemen. Of u nu zit met een verstopping of te maken heeft met een verouderd riool, Rioleringsbedrijf Benz staat voor u klaar. U bereikt ons via 085 500 9983 en krijgt altijd één van onze rioolspecialisten aan de lijn. Advies nodig? Bel gerust! Komt u er na ons advies nog steeds niet uit, dan komen wij bij u langs indien u dat wenst.

Wij hanteren scherpe tarieven en hebben alleen personeel in dienst die in bezit zijn van de juiste diploma’s. Hierdoor bent u verzekerd van een juiste oplossing waar u nog jaren plezier van heeft. Toekomstige problemen doen zich niet meer voor. Wij laten onze klanten nooit met half werk zitten.

Benz Rioolservice - 24 uurs spoedservice

24 uurs calamiteitenservice

Een verstopping is nooit leuk en kan overlast geven. Gelukkig kunt u Rioolservice Benz dag en nacht bereiken. Dankzij onze 24 uurs calamiteitenservice hoeft u nooit lang te wachten voordat uw verstopping weer verholpen is het enige wat u hoeft te doen is het nummer 085 500 9983 te bellen. Wij weten namelijk als geen ander hoe vervelend het is als uw riolering verstopt zit. Met behulp van moderne apparatuur traceren wij de verstopping snel, vervolgens verhelpen wij het probleem op korte termijn.

Rioolaanleg

Na een lange tijd kan uw riolering gaan slijten en kan dan voor veel overlast zoals verstoppingen en nare geuren in huis. U kunt door ons een nieuw riool aan laten leggen zo dat u weer jaren lang kunt genieten van een goed rioleringssysteem. Het is een hele klus maar gelukkig onderscheiden wij ons van andere rioleringsbedrijven door goed werk te leveren. Wij komen maar al te vaak onprofessionele bedrijven tegen die maar half werk leveren.

Ons team

Door ons team van professionele vakmannen, verzekeren wij van Rioleringsbedrijf Benz u van goed werk. Wij leggen regelmatig nieuwe rioleringssystemen aan en weten precies hoe dat in zijn werk gaat. Net bij als alle andere klussen hebben onze werknemers veel ervaring. Dit komt omdat zij al heel wat jaar mee gaan in het vak en altijd klaar staan voor een nieuwe klus. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2