C&R Rioleringsbedrijf

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9912!

Wilt u een erkend rioleringsbedrijf inschakelen omdat u problemen aan of een verouderd riool heeft? Dan bent u bij C&R Rioleringsbedrijf aan het juiste adres, wij kunnen alles voor u betekenen als het over uw riolering gaat. Wij ontstoppen het riool, repareren deze of leggen een nieuw rioleringssysteem aan. Ook als u last heeft van stankproblemen staan wij voor u klaar. Speciale apparatuur maakt het eenvoudig de oorzaak van de problematiek te achterhalen.

Wij zijn altijd bereikbaar op het nummer 085 500 9912, er zal altijd een specialist voor u klaar staan die u verder helpt door u te voorzien van advies, of direct langs te komen indien u dringend hulp nodig heeft.

C&R rioleringsbedrijf - 24 uurrsservice

Snel en vakkundig uw verstopping verholpen

Een verstopping is erg akelig, wij weten er alles van. U kunt de toilet niet meer doorspoelen en er ontstaan allerlei vieze luchtjes. Gelukkig bieden wij uitkomst voor dit soort problemen. Wij kunnen met behulp van een kleine camera zien waar de verstopping zich bevindt. Vervolgens gaan wij gericht te werk gaan en hebben wij de verstopping snel verholpen en heeft u nergens last meer van. Doordat wij jaarlijks vele mensen van hun problemen afhelpen weten wij als geen ander waar een verstopping ontstaat. Daar profiteert u van.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Zoals u wellicht al heeft gelezen is de rioolservice van C&R altijd te bereiken. Altijd betekent dan ook echt altijd! 24 uur per dag en dat 7 dagen in de week. Er staat een specialist voor u klaar die uw adviseert of direct naar u toekomt. Doordat wij altijd onderweg zijn bevindt er zicht in de meeste gevallen wel een vakman bij u in de buurt. De rioolspecialisten van C&R zijn snel ter plaatse en kunnen uw klus snel klaren. Heeft u ons nu nodig? Belt u dan 085 500 9912.

Camera inspectie

Als uw riolering vaak verstopt zit, is de kans groot dat er onzichtbare mankementen aan uw riolering zitten. Wij kunnen dat met onze camera inspectie snel ophelderen. Deze mankementen kunnen veroorzaakt worden door verzakkingen, wortels van bomen en struiken. Wij krijgen deze mankementen haarscherp in beeld krijgen door onze camera. Op die manier gaan wij gericht te werk en lossen we het probleem snel voor u op.

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2