De Haas Riool Expert

Spoedgeval? Bel direct 085 500 9926!

Bent u opzoek naar een erkend rioleringsbedrijf? Dan bent u bij De Haas Riool Expert aan het juiste adres. Wij kunnen u helpen met al uw riool zaken. Zit u thuis met een verstopping of wilt u uw rioleringssysteem vernieuwen? Dan kunt u ons altijd bereiken op het nummer 085 500 9926, ons vakkundige en ervaren personeel staat u graag te woord. Zij kunnen u tenslotte het beste helpen en u voorzien van advies.

Als u met spoed een rioolspecialist nodig heeft, komen wij met spoed naar u toe. Meestal zijn wij binnen een uur ter plaatse. Rioleringsbedrijf De Haas streeft het beste resultaat na, wij zijn pas tevreden indien u dat ook bent!

De Haas Riool Expert

Calamiteiten spoedservice

Heeft u nu met spoed een specialist nodig die u kan helpen? Dan kunt u bellen met 085 500 9926 en er komt gelijk een monteur uw kant op die u kan helpen. Met onze moderne technieken kunnen wij de oorzaak van bijvoorbeeld een verstopping snel lokaliseren en zonder veel hak- en breekwerk de verstopping verhelpen.

Uneto-Vni gecertificeerd

De riool experts van De Haas zijn Uneto-Vni gecertificeerd. Dat houdt in dat ons werk door een onafhankelijk persoon wordt gecontroleerd en dat ons werk volgens bepaalde standaarden moeten voldoen. Als u ons inschakelt, kiest u voor kwaliteit, service, vakmanschap en betrouwbaarheid. Wij willen alleen het beste voor onze klanten en laten dat ook zien door ons werk heen. Wij doen geen half werk, dat dat accepteren wij zelf niet, maar ook het Uneto-Vni niet.

Ons bedrijf

Wij staan garant voor vakkundige reparatie, installatie en onderhoud. Door de jaren heen hebben wij deze reputatie onder de bestaande en nieuwe klanten opgebouwd. Tevens hebben wij service en kwaliteit in een hoog vaandel staan. Om dit te waarborgen, werken en installeren wij alleen maar met producten van hoogwaardige kwaliteit. Zo garanderen wij een perfect resultaat voor iedere klant. Heeft u een rioleringsbedrijf nodig met kennis van zaken? Dan kunt u via 085 500 9926 De Haas Riool Expert altijd inschakelen, dag en nacht!

Contact

Wanneer u het onderstaande formulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed adviseren wij u telefonisch contact op te nemen.

Offerte aanvragen

Stap 1 van 2