Boersma Rioolservice

Boersma Rioolontstoppingen

Rioleringsbedrijf Boersma

★★★★★
Op basis van 28 beoordelingen

Boersma Rioolontstoppingen heeft erg veel ervaring op het gebied van riolering, al ruim 15 jaar is het bedrijf actief. Wij hebben meerdere medewerkers in dienst die werkzaam zijn vanaf meerdere plaatsen. Hierdoor zijn wij altijd en overal te bereiken. Is uw riool toe aan vervanging of moet het onderhouden worden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Meer bedrijven uit Drenthe

 • Loodgietersbedrijf Brandsma

  Scherpe prijzen

 • R & L Installatie

  Snelle service

 • Rioleringsbedrijf Vlak

  Erkend bedrijf

Riolering Drenthe

Vergelijk vrijblijvend en gratis menig rioleringsbedrijf!

Hebt u regelmatig last van een verstopt riool? Bent u van plan een nieuwe riolering te laten aanleggen, of wilt u weten hoe u het beste uw afvoer kunt ontstoppen? Voor deze en andere werkzaamheden op het gebied van riolering kunt u het beste een ervaren loodgieter inschakelen. Deze kan u met raad en daad bijstaan, en u desgewenst assisteren bij de praktische uitvoering van diverse taken. Bent u op zoek naar een rioleringsbedrijf in Drenthe? Bij het netwerk van Kwieq zijn diverse erkende vakmannen aangesloten die u met alle plezier van dienst zijn, bijvoorbeeld bij het verhelpen van een verstopping in de riolering. Vul bij het contactformulier uw gegevens in, en vertel ons waarvoor u een specialist nodig heeft. Wij zorgen ervoor dat u verbonden wordt aan een vakman uit Drenthe die aan uw eisen voldoet.

24/7 bereikbaar

Een verstopt riool kan leiden tot vervelende overlast zoals stank of een beperkte werking van het sanitair. Daarnaast kunnen lekkages in de riolering zorgen voor wateroverlast of vochtplekken. Om dergelijke problemen bij een verstopping of lekkage te voorkomen hebben we bij Kwieq een 24uurs rioolservice in het leven geroepen. Dit houdt in dat er op elk tijdstip van de dag, elke dag van de week een ervaren vakman actief is in de regio Drenthe, om uw verstopt riool te ontstoppen. Hebt u behoefte aan direct contact met een expert? Geef dan op het contactformulier aan dat het om een spoedklus gaat en wij streven er naar binnen het half uur bij u in Drenthe op de stoep te staan. De klus zal vervolgens snel en adequaat worden uitgevoerd.

Riolering Drenthe
Rioleringsbedrijf Drenthe

Afvoer ontstoppen

Wanneer uw afvoer verstopt is, dan is dit in de meeste gevallen het gevolg van eten- en tandpastaresten. U kunt voordat u contact opneemt met één van onze klussers uit Drenthe, proberen de verstopping zelf op te lossen. Voor het ontstoppen van de afvoerbuizen kunt u bijvoorbeeld proberen koffiedik door te spoelen, of een mengsel van soda en azijn. Werkt dit niet? Dan is ook een fles cola een goed ontstoppingsmiddel. Hebben al deze middelen geen effect gehad? Dan zijn er eventueel chemische middelen beschikbaar bij elke supermarkt in Drenthe die een verstopt riool of verstopte afvoerbuis kunnen ontstoppen. Als al uw moeite geen resultaat laat zien, neem dan contact op met een specialist via onze website. Deze zal met speciale gereedschappen en technieken de verstopping verhelpen.

Riolering aanleggen

Laat u een nieuw huis in Drenthe bouwen? Dan is het van groot belang dat het riolering systeem direct goed aangelegd wordt. Het aanleggen van een riool is tevens één van de taken die onze specialisten voor u kunnen uitvoeren. Het kan dan gaan om het aanleggen van een enkele buis, of het aanleggen van een geheel nieuw systeem. Onze medewerkers maken hiervoor gebruik van professionele gereedschappen, machines en technieken. Daarnaast zullen na de klus alles voor u opruimen, en het oppervlak eventueel opnieuw bestraten. Kortom, we zorgen voor een totaalplaatje, zodat u volledig wordt ontzorgd. Bent u benieuwd naar de prijzen voor het aanleggen van een nieuw riool? Aarzel dan niet om een prijsindicatie bij ons op te vragen. Vul het contactformulier in, en u ontvangt een offerte op maat!

Werkzaamheden

Een erkend loodgieter uit Drenthe zal meer doen dan het ontstoppen van een verstopt riool, en het verhelpen van een verstopping in de afvoer. Onder zijn werkzaamheden vallen onder andere ook het aanleggen van een nieuwe riolering, het controleren van uw leidingsnetwerk of het monteren van nieuw sanitair. De laatste jaren is het tevens mogelijk om een riolering inspectie aan te vragen, waarbij met behulp van camera-inspectie de buizen gecontroleerd worden op beschadigingen en verstopping. Om welke klus het ook gaat, u zult bij de vakmannen uit het netwerk van in ieder geval verzekerd zijn van de volgende punten:

 • Snel en adequaat geholpen
 • Hoge kwaliteit werk
 • Sterke klanttevredenheid
 • Nieuwste technieken
 • Directe hulp bij spoed
 • Aantrekkelijke prijzen

Vergelijk offertes

Bent u benieuwd naar de prijzen voor het ontstoppen van een verstopt riool? Wilt u weten wat het kost om uw riolering te controleren met behulp van een camera inspectie? Door offertes van diverse experts uit Drenthe met elkaar te vergelijken kunt u tot wel 35% op de uiteindelijke prijzen van de klus besparen. Vul het contactformulier in en wij sturen u desgewenst verschillende offertes toe van specialisten uit uw regio. Vergelijk deze zelf op basis van de geleverde diensten en de kosten daarvoor. U kiest op deze manier altijd voor een vakman die aan uw eisen voldoet. Wij helpen u met alle plezier!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u expert op het gebied van riolering werkzaamheden en op zoek naar nieuwe klanten? Dan maken wij graag kennis met uw bedrijf.