Boersma Rioolservice

Boersma Rioolontstoppingen

Rioleringsbedrijf Boersma

★★★★★
Op basis van 28 beoordelingen

Boersma Rioolontstoppingen heeft erg veel ervaring op het gebied van riolering, al ruim 15 jaar is het bedrijf actief. Wij hebben meerdere medewerkers in dienst die werkzaam zijn vanaf meerdere plaatsen. Hierdoor zijn wij altijd en overal te bereiken. Is uw riool toe aan vervanging of moet het onderhouden worden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op.

Meer bedrijven uit Drenthe

  • Loodgietersbedrijf Brandsma

    Scherpe prijzen

  • Rioleringsbedrijf Vlak

    Erkend bedrijf

  • R & L Installatie

    Snelle service

Riolering Drenthe

Vergelijk vrijblijvend en gratis menig rioleringsbedrijf!

Uit onderzoek is gebleken dat gemiddeld eens per tien jaar een Nederlands huishouden te maken krijgt met een verstopt riool. Dit betekent dat de riolering dermate verstopt is dat zij hiervoor de hulp van een erkend loodgieter nodig hebben om deze te ontstoppen. Loodgieters voeren echter meer taken uit op het gebied van riolering. Zij kunnen bijvoorbeeld een compleet nieuw riool voor u aanleggen, of uw rioolbuizen controleren met behulp van camera inspectie om problemen, zoals lekkages en verstopping in de toekomst te voorkomen. Bent u benieuwd naar wat een vakman uit Drenthe op het gebied van riolering voor u kan betekenen? Of wilt u graag direct contact met een specialist voor het verhelpen van de verstopping van uw riool? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn u graag van dienst!

24/7 rioolservice

Een verstopt riool of een verstopping in de afvoer is ontzettend vervelend, en dient zo snel mogelijk verholpen te worden. Wij hebben daarom een 24uurs rioolservice. Dit betekent dat er altijd een vakman in de regio Drenthe actief is, die uw riolering kan ontstoppen. Zo voorkomt u onverhoopte gevolgen van de verstopping en geniet u binnen korte tijd weer van een optimaal wooncomfort. U maakt gebruik van onze rioolservice door het contactformulier in te vullen en hierop aan te geven dat het om een spoedklus gaat. Ongeacht het tijdstip en de dag zal er zo spoedig mogelijk iemand bij u voor de deur in Drenthe staan om de riolering te ontstoppen. Wij streven ernaar u binnen het half uur te helpen.

Riolering Drenthe
Rioleringsbedrijf Drenthe

Camera inspectie

In de afgelopen jaren hebben diverse ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van riooltechnieken. Zo is het tegenwoordig mogelijk om de rioolbuizen te laten controleren op scheuren, beschadigingen en mogelijke verstopping met een camera. Bij een dergelijke camera inspectie wordt een robot ingezet die camerabeelden doorstuurt naar boven. Een ervaren loodgieter zal deze controleren. Wordt tijdens de controle een verstopping gedetecteerd? Dan kan de vakman uit Drenthe deze direct verhelpen. Hetzelfde geldt voor beschadigingen en andere problemen.

Verstopt riool

De oorzaken van een verstopt riool zijn zeer divers. Zo kan een verstopping in de afvoer worden veroorzaakt door eten- en tandpastaresten, terwijl een verstopt toilet in de meeste gevallen veroorzaakt is door het overmatig gebruik van toiletpapier. In de douche kan een verstopping dan weer het gevolg zijn van haar- en zeepresten. Wat de oorzaak ook is, een verstopt riool kan leiden tot stank, scheuren in de rioolbuizen en vele andere problemen. Het is dan ook zaak dat u een verstopt riool zo snel mogelijk laat ontstoppen door een erkende loodgieter uit de regio Drenthe.

Riolering aanleggen

Onze specialisten zijn niet alleen beschikbaar voor het ontstoppen van een verstopt riool, maar helpen u tevens graag bij het aanleggen van een nieuwe riolering. Zij kunnen een enkele rioleringsbuis aanleggen, of een geheel nieuw riolering netwerk. Gaat u in Drenthe verbouwen en bent u op zoek naar ervaren krachten die u helpen bij het aanleggen van het afvoer- en leidingnetwerk? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier. Onze vakmannen uit Drenthe maken voor het aanleggen van de nieuwe leidingen gebruik van hoog kwalitatief materiaal, en de nieuwste technieken.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten ontstoppen van uw riolering, of wilt u tips om deze zelf te ontstoppen? Wilt u weten wat u kunt doen om te voorkomen dat de riolering van uw pand in Drenthe een verstopping zal vertonen? Of hebt u behoefte aan een prijsoverzicht voor het aanleggen van een nieuw leidingnetwerk? Vul dan het contactformulier in, en geef uw specifieke eisen aan. Wij zullen dan in ons netwerk op zoek naar diverse specialisten uit Drenthe, die voor u een offerte op maat maken. Vergelijk deze zelf op basis van prijzen en aanbiedingen, en kies zo voor een vakman die aan uw wensen voldoet. Wij helpen u graag verder!

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u expert op het gebied van riolering werkzaamheden en op zoek naar nieuwe klanten? Dan maken wij graag kennis met uw bedrijf.