R&L Rioolservice

R & L Installatie

Rioleringsbedrijf R&L

★★★★
Op basis van 38 beoordelingen

R & L Installatie is al ruim 19 jaar actief op het gebied van riolering. Hierdoor weten wij precies hoe we een riool moeten ontstoppen, vervangen etc. Onze medewerkers zijn u 24/7 van dienst, dat wil zeggen dat u ons 24 uur per dag en 7 dagen in de week kunt bereiken. Vraag nu gratis een offerte aan!

Meer bedrijven uit Friesland

  • Loodgietersbedrijf Brandsma

    Scherpe prijzen

  • Rioleringsbedrijf Vlak

    Erkend bedrijf

Riolering Friesland

Vergelijk vrijblijvend en gratis menig rioleringsbedrijf!

Heeft u last van een verstopping aan uw riool? Dit kan een vervelende stank geven. Om u snel te helpen, bieden wij u vakmannen uit de omgeving Friesland die snel beschikbaar zijn. Ook voor (periodiek) onderhoud van uw riolering kunt u rekenen op ons netwerk.

24/7 spoedservice

Kunt u de toilet niet meer gebruiken vanwege een verstopping? Bel direct een van onze deelnemende bedrijven en u wordt snel geholpen. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar op alle dagen in de week. U hoeft dus niet aan te bellen bij uw buren.

Riool reparatie

Niet altijd is duidelijk waar de oorzaak ligt. Zit het in de afvoer? Of verder in het riool? Om duidelijk inzicht te krijgen, kan de vakman een rioolinspectie laten uitvoeren. Hierbij gaat een kleine bestuurbare auto door de buizen van uw riool rijden. Aan de hand van camerabeelden kan bepaald worden waar het probleem zich bevindt. Vervolgens kan de reparatie snel uitgevoerd worden. Alle riolering specialisten uit Friesland zijn ervaren in het uitvoeren van een rioolinspectie.

Aanleg nieuwe riolering

Dient de riolering (opnieuw) aangelegd te worden? Gezien de grote van de klus, kan dit het beste door een expert uitgevoerd worden. De specialisten uit Friesland werken met uitsluitend duurzaam materiaal en professioneel gereedschap. De gehele uitvoering wordt verzorgd van het graafwerk, plaatsing buizen voor het riool en afsluiten gat. Alles wordt zo netjes mogelijk opgeleverd.

Afvoer verstopping

Soms is het mogelijk om een verstopping van uw afvoer of riool zelf op te lossen. Is de oorzaak zichtbaar? Met uw handen (met handschoenen) kunt u proberen om deze te verwijderen. Eventueel kan een ontstopper of ontstoppingsmiddel helpen. Om eventuele schade te voorkomen, is het raadzaam om een riolering expert in te schakelen. Onze vakmannen uit Friesland staan voor u klaar.

Riolering specialisten vergelijken

Via deze website kunt u gemakkelijk en snel verschillende riolering deskundigen uit Friesland vergelijken. Zo hebt u een duidelijk overzicht en weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt kosteloos maximaal vijf offertes aanvragen.

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u expert op het gebied van riolering werkzaamheden en op zoek naar nieuwe klanten? Dan maken wij graag kennis met uw bedrijf.