Vlak Rioolservice

Rioleringsbedrijf Vlak

Rioleringsbedrijf Vlak

★★★★★
Op basis van 48 beoordelingen

Rioleringsbedrijf Vlak heeft jarenlange ervaring op het gebied van riolering. Wij hebben 10 vriendelijke medewerkers in dienst die al uw problemen oplossen. Ook bieden wij u een 24/7 service, wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Moet uw riolering vervangen worden of is er een rioolreiniging nodig? Onze medewerkers zijn u altijd graag van dienst.

Meer bedrijven uit Meppel

 • Boersma Rioolontstoppingen

  24/7 service

 • Loodgietersbedrijf Brandsma

  Scherpe prijzen

 • R & L Installatie

  Snelle service

Riolering Meppel

Vergelijk vrijblijvend en gratis menig rioleringsbedrijf!

Heeft u last van een verstopping aan uw riool? Dit kan een vervelende stank geven. Om u snel te helpen, bieden wij u vakmannen uit de omgeving Meppel die snel beschikbaar zijn. Ook voor (periodiek) onderhoud van uw riolering kunt u rekenen op ons netwerk.

24/7 spoedservice

Kunt u de toilet niet meer gebruiken vanwege een verstopping? Bel direct een van onze deelnemende bedrijven en u wordt snel geholpen. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar op alle dagen in de week. U hoeft dus niet aan te bellen bij uw buren.

Riool reparatie

Niet altijd is duidelijk waar de oorzaak ligt. Zit het in de afvoer? Of verder in het riool? Om duidelijk inzicht te krijgen, kan de vakman een rioolinspectie laten uitvoeren. Hierbij gaat een kleine bestuurbare auto door de buizen van uw riool rijden. Aan de hand van camerabeelden kan bepaald worden waar het probleem zich bevindt. Vervolgens kan de reparatie snel uitgevoerd worden. Alle riolering specialisten uit Meppel zijn ervaren in het uitvoeren van een rioolinspectie.

Aanleg nieuwe riolering

Dient de riolering (opnieuw) aangelegd te worden? Gezien de grote van de klus, kan dit het beste door een expert uitgevoerd worden. De specialisten uit Meppel werken met uitsluitend duurzaam materiaal en professioneel gereedschap. De gehele uitvoering wordt verzorgd van het graafwerk, plaatsing buizen voor het riool en afsluiten gat. Alles wordt zo netjes mogelijk opgeleverd.

Afvoer verstopping

Soms is het mogelijk om een verstopping van uw afvoer of riool zelf op te lossen. Is de oorzaak zichtbaar? Met uw handen (met handschoenen) kunt u proberen om deze te verwijderen. Eventueel kan een ontstopper of ontstoppingsmiddel helpen. Om eventuele schade te voorkomen, is het raadzaam om een riolering expert in te schakelen. Onze vakmannen uit Meppel staan voor u klaar.

Riolering specialisten vergelijken

Via deze website kunt u gemakkelijk en snel verschillende riolering deskundigen uit Meppel vergelijken. Zo hebt u een duidelijk overzicht en weet u precies wat u kunt verwachten. U kunt kosteloos maximaal vijf offertes aanvragen.

Bekijk werkgebied in Meppel
 • Rogat
 • Ezinge
 • Watertoren
 • Berggierslanden
 • Nijeveen
 • Haveltermade
 • Meppel-Centrum
 • Koedijkslanden
 • Oosterboer

Uw bedrijf op Kwieq.nl?

Bent u expert op het gebied van riolering werkzaamheden en op zoek naar nieuwe klanten? Dan maken wij graag kennis met uw bedrijf.